.

.

tiistai 23. marraskuuta 2010

Heippa Zebra!

Röllillä on nyt pienimuotoinen lelujen tuhoamiskausi. Tänään loppunsa näki Johanna-kasvattajalta mukaan saatu pallo-vinkulelu Zebra. Tulin kotiin zumbaamasta ja mieheke olohuoneesta, että "Tulepas katsomaan, mitä Rölli teki Zebralle." Minähän menin ja löysin Zebran olohuoneen pöydältä pallo-vatsa auki purtuna palasina ja pään revittynä.Mieheke oli estänyt koiraa saamasta palasia tms. suuhunsa, joten suurempaa hätää ei ollut, kuin että Zebra pääsi hengestään ja lähtee matkalle muovipussissa kohti rikkinäisten koiranlelujen taivasta!

3 kommenttia:

  1. R.I.P. Zebra! Meillä Wewwonan-wetku (siis Lellonan-retku...) vielä sinnittelee mukana kuvioissa, vaikka siltäkin on alkanut saumat ratkeilla raajoista ja jo aikaa sitten sille suoritettiin pieni aivokirurginen toimenpide eli vingun poisto takaraivosta... Muuten Retku on vielä ihan käyttökunnossa :D.

    VastaaPoista
  2. Meillä säästetään rikkinäiset, otetaan sisälmykset pois vaan. Ovat pennuille hyviä revittäviä, kun ei vielä ole niin rajua voimaa purra 'nahkaa' ja syödä.....;-) ;-) ;-)

    VastaaPoista
  3. Tuosta Zebrasta ei oikein voinut säästää mitään, kun tuo pallo oli sen vartalo ja pää ja raajat sekä häntä olivat siinä kiinni. Pitää jossain välin hommailla lissää leluja kun vanhoista aika jättää.

    VastaaPoista