.

.

tiistai 27. syyskuuta 2011

Uusi tulokas.

Muutama viikko takaperin miehekkeen kotiin saapui uusi perheenjäsen. Tapaturmaisesti kissojen taivaaseen siirtyneen Santra-tytön tilalle Santeri-ukon kaveriksi haettiin uusi kissa :) Kolmivärinen, pitkäkarvainen maatiainen haettiin porukalla Pyhäjärveltä, ja tyttö sai pitkän pähkäilyn ja sanaharkan jälkeen nimekseen Riia Adalmiina Von Autiotalo (kutsumanimeltään Riia).

Riia on hyvin topakka pikku-neiti. Kasvattikodissaan pennut olivat kaikki kodinhoitohuoneessa, ja anoppilassakin turvapaikaksi on muodostunut kodinhoitohuone. Riia ottaa juoksupyrähdyksiä ja pomppuja ja leluhiirien kanssa painikisoja hämmästyttäen vauhdillaan ja pienikokoisuudellaan meijän Rölliä :D Riia osoitti heti Röllille, missä on kaapin paikka ja kuka määrää, syleksimällä! Santeri oli alkuviikolla ollut hämillään ja mustasukkainen tulokkaasta, mutta nyt ovat sitten tutustuneet ja nukkuvat yhdessä saunanlauteillakin :)

Röllin kanssa tekivät lähempää tuttavuutta nyt viikonloppuna, ja Riiakin piti kynnet visusti sisällään, ei räppinyt kuonolle. Kehräsi oikein tyytyväisenä miehekkeen rapsutellessa, mutta heti kun Rölli haistoi takapuolta, loppui kehräys kuin seinään. Riia ei kuitenkaan väkivaltaa osoittanut. Iltavilleillä ajaa Rölliä takaa ja juoksee portaita ylös ja alas ja kiipeilee missä milloinkin :D


Riia saapumis-iltana.

Riia ollut uudessa kodissaan
viikon verran :)


"Koira tekee minut
hulluksi!!"
(todellisuudessa Riia
vain haukoitteli)


Pieni malli :))


Röllistä turvallista katsella
pöydän takaa.

Tästä se kissa meni...


Tulisko se leikkimään?


Riia ei kiinnostunut Röllin leikkiintahdosta,
vaan pakeni saunanlauteille...


... Santeri-ukon seuraksi :)


Rölli tyytyi leikkimään
omalla hännällään :D


Oikein suloinen tapaus, tämä Riia :) Odotan kovasti, että tottuvat Röllin kanssa niin paljon toisiinsa että voisivat jopa nukkua kylki kyljessä :))

6 kommenttia:

 1. Voi kun ihana! Ei tee hyvää kissakuumeelle tällaset kuvat. :) Miulla harmittaa, kun ei lähipiirissä kellään ollut kissaa, jolla kissasosiaalistaa Niu pienenä. Nyt niitä sitten rähistään sillä "MikäIhmeToiOn!" -äänensävyllä, kun vastaan tulee. :D

  VastaaPoista
 2. Kääk miten ihana pentu! :p Jos meillä ei ois jo kahta kissaa ennestään, niin ei varmaan vois sanoa tälle orastavalle kissanpentukuumeelle "ei". x)

  VastaaPoista
 3. Mahdottoman söpö pieni otus. Kyllä niistä vielä kaverit tulee :)

  VastaaPoista
 4. Elina, siitä vaan kissaa hommaamaan Niulle kaveriksi ;)

  Bemary, komeat on kissat sinulla :))

  Millan, toivon sitä todella! :)

  VastaaPoista
 5. Ompas kivan värinen pentu! Hyviä kuvia ja varsikin tuo haukottelukuva sai hilpeyttä aikaan :D!!

  VastaaPoista
 6. Sievä pikkuinen siellä. :)

  Ja Rölliskälle löytyy ylläri blogistani.

  VastaaPoista