.

.

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tarkastamisia.

Tänään käytiin kasvattaja-Johannan ja koirien ( Rölli, Doula-sisko, Kiara-mamma ja kasvattikotiin palannut Keps) kanssa terveystarkastukset teettämässä. 

Menomatkan Rölli istuksi jaloissani vänkärin paikalla, välillä nousi nähdäkseen ikkunasta pihalle ja tietenkin piti kuskin kätöstäkin haistella ja rapsutuksia ottaa vastaan :) Kiara-mamma matkusti takapenkillä ja Doula sekä Keps farmari-auton peräkontissa kuljetusboksissa.

Klinikalle päästiin, hiukan myöhässä aikataulusta, muttei se haitannut. Kiaralle ja Röllille laitettiin ensin silmätipat vaikuttamaan, Johanna haki Doulan ja Kepsin ja minä sillä aikaa täyttelin paperit Röllistä. Doula ja Keps takaisin autoon odottamaan ja Kiara tilalle. Siinä sitten odotusaulassa odoteltiin ja vihdoin tuli meidän vuoro. Eläinlääkäri tarkisti ensin Kiaran silmät, sitten Röllin ja tuikkasi tämän takamukseen rauhoituspiikin. Koska Kiaralta tarkistettiin vain silmät, pääsi tämä autoon ja Doula ja Keps tarkistettavaksi. Rölli alkoi jo simahdella odotusaulassa, eikä mennyt kauaakaan kun jo nukkui täyttä häkää. Keps meni ensin röntgenhuoneeseen ja Doula-sisko tuli veljen viereen. Eikä meinannut millään rueta maate, ja mulkoili Johannaa kuin sanoakseen: "Mihinkä ihmeeseen sinä oot minut taas tuonu, ku velipoikaki on jo noin pimee?!" ja sittenpä se malttoi jo päänsä painaa ja vedellä hirsiä.

Ennen kuin Kepsiä alettiin kuvata, kävi eläinlääkäri tarkistamassa Doulan ja Röllin polvet. Kepsin jälkeen Rölli oli kuvausvuorossa. Kannoin sen kuvauspöydälle yhdessä hoitajan kanssa. Oli melko outoa nähdä niin virkeä ja intoileva koira iiiiihan velttona ja pöydällä pyöriteltävänä. Röllin ollessa kuvauksessa, Johanna harjaili Kepsistä irtoavat pohjavillat ja otti nämä talteen kenties lapasia varten ;) Rölli tuli kuvauksista ja Doula  vietiin vuorostaan.

Kun kaikki koirat oli kuvattu, eläinlääkäri ehti kirjoittaa meille laskut operaatioista. Saatuani kuitin palasin odotustilaan ja Rölli oli jo herätyspiikin hetki sitten saatuaan herännyt ja lähtenyt vaeltamaan. Oli siinä hoitaja mennyt koiran luokse ja rapsutteli tätä. Totesi minulle, että Rölli taisi jo lenkille lähteä! :)

Paluumatka meni hiljaisissa merkeissä, koirien osalta siis (paitsi Kiaran). Doula ja Keps kontissa ja Kiara ja Rölli takapenkillä. Rölli napotti ja pilkki vänkärinpenkin takana ja Kiara pakkautui sitten iiiiiihan poikaansa kiinni turvaa hakien :) Hyvin ne olivat autossa, kun käytiin mahat täyttämässä ABC:llä.

Kuvia reissulta ei ole nyt kuin tämä yksi, missä Rölli uinuu ja Doula katsoo mulkoilevasti Johannaa :D

Prkl... :D

Röllillä on silmät terveet, polvet 0/0, kyynärät terveet ja lonkat taitavat olla ehkä jopa A, odotellaan tulosta ja kertoillaan sitten! :))

7 kommenttia:

 1. Onnea tuloksista! Toivottavasti lonkkatulokset tulevat A:na takaisin. Mukavan kuuloinen reissu on teillä ollut, kun koirat on ottaneet rennosti :)

  VastaaPoista
 2. Onnea terveistä silmistä ja polvista! Ja Rölli se on yhtä nätti edelleen. :)

  Saatiin joku blogeissa kiertävä palkintohaaste ja laittelin sen eteenpäin antaen näkyvyyttä toisille suomenlapinkoirille, joista Rölli oli yksi. Käy kurkkaamassa, jos haluat jakaa sen täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Rölli komistuu entisestään! Voi, kiitos tuosta palkintohaasteesta, mutta minä en ole noihin perehtynyt :D

   Poista
  2. Ei se mitään, pääasia, että sain itse eteenpäin jaettua ja toisia lapinkoiria mainostettua. :)

   Poista
 3. Heippa! Ja oho; huomaan että Aliel kirjoittaa samaa kuin minäkin, eli tuosta blogipalkinnosta. Myös Wiiman blogille sellainen tupsahti ja koska käyn säännöllisesti ihailemassa komean Röllisi seikkailukuvia niin halusin nostaa blogisi esiin. http://wiimansivu.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog-palkinto.html Luen jo yllä ettet innostunut jatkotyöstämisestä, se on tietty ok, käy kuitenkin kurkkaamassa palkintoperusteeni blogissani :) Mukavaa talven odottelua!

  VastaaPoista