.

.

maanantai 10. joulukuuta 2012

6.12.12

Itsenäisyyspäivän aamuna otimme auton keulan kohti miehekkeen vanhimman veljen perheen asumusta. Olimme luvanneet olla lapsenlikkana, kun perheen päät lähtivät laivareissulle. Matkalaisten lähdettyä katseltiin lastenohjelmia ja minä sain neulottua taas yhden villasukan valmiiksi. Syötiin hampurilaiset ja koska ulkona oli jo valoisaa ja kaunis ilma, mentiin pihalle koko konkkaronkka luistelemaan jäädytetylle etupihalle.

Olihan se kokemus, kun omat kaunokkini olivat vanhempieni luona niin piti sitten luistella hokkareilla, ja eihän siitä meinannut tulla mitään :D Joten tyydyin sitten ottamaan valokuvia. Kuvat julkaisen pelkästään Röllistä, annan lasten ja miehekkeen olla ihan rauhassa hassuine ilmeineen :)

Rölli ei ole koskaan aiemmin ollut näin selkeästi näkyvällä jäällä. Se sai tajuttomat ravihepulit kun näki miehekkeen jäällä. Ja kyllä se itsekkin tuli tepastelemaan jäälle, mutta sanottiin että "sievästi" niin toinen tepsutteli nätisti ja välillä intoutui raapimaan jäätä. Käskettiin välillä pois että pystyttiin taas rauhassa luistelemaan :)

Mitä tämä on?

Lällislää, mäpä oon vapaa, tepä ette!
(takana norjanharmaa Retu ja pitkäkarvainen
saksanseisoja Rico)

Äkkijarrutus.

Hepuli alkamassa.

Pallo...

.. nyt mä sut nappaan!

ÄRrr, se pääs karkuun!


Oltuamme tarpeeksi kauan pihalla, tultiin sisälle juomaan lämmintä kaakaota ja katselemaan Ankronikkaa telkkarista. Rölli asettui lepäämään ison lattiatyynyn päälle :)

Juuri passeli paikka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti