.

.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Kuulumisia.

Vanhempani tulivat meille perjantaina yökylään, kun lauantaina lähdin miesporukan kanssa puumettään puita kaatamaan. Äiti jäi Röllin kanssa sitten kotieläjiksi :) Muuten olisi Rölli lähtenyt mukaan mettään, mutta kun auto oli niin täyteen buukattu, ja olipahan äitilläkin sitten jotain tekemistä kun karvakaveri jäi seuraksi :) Olivat lenkillä käyneet ja ikkunasta katselleet ja odottaneet meitä kotiin :)

Eikö se patja jo täyty?


Ollaan elelty rauhallisissa merkeissä, käyty lenkillä metsässä ja muualla. Kamera ei ole ollut mukana kun on ollut pakkasta, mutta tänään oli jo plussan puolella keli. En kuitenkaan kameraa viitsinyt ottaa mukaan, sillä piti joutua kotiin siivoomaan. Harmi sinällään, kun naapurin sekarotuinen uroskoira Rontti sattui juuri samaan aikaan lenkille metsään. Olisi tullut kuvapäivitystä siitäkin. 

Vanhemmat toivat minulle viikonloppuna sukset. Kävin eilen Röllin kanssa pellolla hiihtämässä, tai no pystyykö sitä hiihtämiseksi sanomaan jos suksien pohjassa on viisi senttiä lunta :D Pitää anopilta ottaa suksivoijetta lainaan niin jospa sitten luistaisi suksikin paremmin :) Ja seuraavalle hiihtokerralle kamera myös mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti