.

.

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Yökyläilijä.

Viime viikon perjantaina Heta-tyttönen tuli meille yökyläilemään, kun miehekkeen veljellä ja tämän tyttöystävällä oli yön yli menoa. Aluksi Rölli oli ihan haipakassa taas, niinkuin ensimmäiselläkin tapaamiskerralla. Iltasella kävimme appisten luona kylässä, kun nämä olivat sitä toivoneet että koirien kanssa tulisimme. Siellä Röllikin malttoi jo rauhottua vaikka Hetalla olikin virtaa.

Yö meni suhteellisen rauhallisesti. Rölli nukkui meidän makuuhuoneessa ja Heta verkkoaitauksen toisella puolella eteisessä. Lattian vuorasin sanomalehdellä, sillä tyttösellä ei vielä tarpeiden hallinta ole hallussa. Pari pissiä oli yön aikana tullut, kakit tuli sitten päivällä. Kahden maissa yöllä tyttö intoutui uikuttelemaan, kun joutui erillisessä tilassa nukkumaan. Rauhoittui sitten kyllä.

Lauantai-aamuna kaverukset viettivät aikaa keskenään aidatulla takapihalla. Olivat kyllä valvovan silmän alla, mieheke niitä vahti ikkunan kautta kun minä vielä nukuin päänsärkyä poies. Heta katsoi Röllistä paljon mallia miten mitäkin asiaa tehdään. Heh, kun Rölli nosti jalkaa orapihlaja-aitaan ja pissi, Heta meni vierelle ja kyykistyi ja pissi :) Paita ja peppu, nämä karvaiset kaverit!Rölli on Hetan idoli, näkeehän sen? :)

Apua, tuo pieni tuli kylkeen kiinni...

.. no ei se taida paha juttu olla.Idoli ja fani.


Voidaan me tuota naperoa toistekin vahtia :) Röllikin tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti