.

.

perjantai 24. kesäkuuta 2016

Erilainen Juhannus :)

Hyvää Juhannusta!

Tämä juhannus oli taas erilainen mitä aikaisemmat. 
 Päivä starttasi meijän rakennustyömaalla. Isä ja äiti sekä Pyry-Pyrtsikkäinen tulivat meille ja isännät aloittivat kolmannen makkarin lattialaminaatin laitolla. Minä ja äiti käytiin koiria riekkuiluttamassa ylärinteellä ja ulkoilureitillä :)

 Pyry ja Rölli ovat viimeksi nähneet uuden vuoden vaihteessa, ja leikit jatkuivat siitä mihin ne viimeksi jäivät! Yhtään ei mitään isotteluja ollut. Toki Röllin piti vähän murahtaa vesikupista, mutta Pyry antoi nätisti isoveikan ensin juua ennen omaa vuoroaan :)

Myö puuhasteltiin yläkerrassa ja koirat saivat olla rauhassa viileän alakerran puolella. Pyry on aiemmin käynyt meijän tontilla ulkoilemassa, mutta sisällä hää oli nyt ensimmäistä kertaa. Hienosti pärjäsi, pientä vinkunatylsistymisäänenpoikasta alakerrasta välillä ylös kantautui, mutta suurimmaksi osaksi oli hiljaista :)

Välillä kahviteltiin ja taas hommat jatkuivat yläkerrassa.

Neljän maita lähdettiin anoppilaan grillailemaan :) Muut kissat paitsi Merlin pakenivat ulkohäkkiin piiloon Pyryä. Merlin ilmeisesti muisti Pyryn pentuajoilta, kun ihan puskemaan rupesi. Pyry meinasi astumaan rueta Merliniä (Kiara-äitistä mallia :D). Jokunen tovi siinä istahettiin ja jutusteltiin. Sittenpä porukat ja Pyry ottivat auton nokan kohti kotia. Nyt ollaan miehekkeen, Röllin ja kissojen kesken ihan vaan. Myöhemmin jos laittaisi saunan lämpiämään ja katselis jonkun leffan herkkujen kera :)

Siitä oli tämä juhannus tehty! :)







On nää vaan niin *sydän*

Ps. Huomenna tulee kuusi vuotta Röllin saapumisesta meille, siitä ehkä pientä päivitystä tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti