.

.

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Tervetuloa!

Viimeinkin se on totta! Ihana, karvainen, kermainen, palleroinen Rölliäinen, nukkuu tällä hetkellä, joten pystyy päivittämään tätä :) Rölli haettiin 25.6.2010 ja vierailu tapahtui klo 10-12 välisenä aikana :)

Ensimmäinen ajomatka oli Johanna-kasvattajan luota miehen kotiin, jossa tehtiin tuttavuutta polokupyörien ja pienen hiekkakasan kanssa. Auton tankkauksen jälkeen otettiin suunta kohti kesämökkiä, missä tehtiin tuttavuutta uusien lapsi-immeisten sekä pian 5kk täyttävän pitkäkarvaisensaksanseisojan kanssa :) Rölli oli kova pomottamaan! Juhannuskokkoa ei pelätty, mutta ei kyllä lähellekkään menty!

Hyvin nukkui ensimmäisen yön mökillä, ja aamullakin herätti kunnolla vasta vähän jälkeen klo kuuden. Ruoka turpoamaan ja aamupissit Rölli teki hienosti pihalle. Temmellystä ja pientä risusavottaa, jonka jälkeen muonaa nassuun ja taas pihalle riekkumaan. Hienot, ensimmäiset kakatkin pyöräytti mustikanvarpujen sekaan, pois näkyvistä.

Paluumatka mökiltä mummolaan meni kasvattajan kautta pyörähtäen, josta haettiin sinne unohtuneet dokumentit Röllin omistajuudesta sun muusta :D Nähtiinpä siinä sitten tamma-varsan syntymäkin <3 Mummola tutkittu ja nyt nukutaan kirjahyllyn ja pöydän välissä ja nähdään unia ( ilmeisestikkin ) Kiara-emon nisästä, kun lutkutus kuuluu ja tassu vipattaa :) Näihin tunnelmiin ja näihin kuviin:


Uusi paikka, uudet hajut.


Muistuttaako pyöränpinnat tuttua
pentuaitausta?


Mökillä kokeiltiin hieman
pantaakin :)


Tutustuttaessa uuteen koiruuteen,
voipi pieni kaarnanpalanen
olla alku ystävyyteen!


Nyt nähtiin isompi vesikuppi,
kuin mitä koskaan ennen!!!


Heiluvaa lankkuriviä piti
tutkia lähemmin.


Juhannuskokon loisteessa :)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia. Niinhän tuo tuntuu sopivan sinne(kin) maisemiin Rölli kuin kotiinsa :D

    Onnea elämäntaipaleelle <3

    VastaaPoista