.

.

tiistai 14. syyskuuta 2010

Sisko-tapaaminen.

Päivitystä jälleen pitkästä aikaa :)
Viikonloppu oltiin miehekkeen puolen mökkimaisemissa, jossa Rölli pääsi tekemään tuttavuutta uutukaisen kissan, Ellin, kanssa. Kovin lähelle ei Röllykkäinen päässyt, kun Elli jo säikähti lähestyvää kuonoa. Miehekkeen kotona olevien kissojen kanssa edettiin siihen pisteeseen, että koira makaa paikalla lattialla ja toinen (harmaa kissa) Santeri, uskaltaa kävellä ohi lähietäisyydeltä. Santralta (kirjava) ei riitä ylpeys moisen valkoisen otuksen ohittamiseen, vaan sähinöi turvallisen matkan päästä.

Mutta siis, sunnuntaina käytiin kasvattajan luona kyläilemässä. Johanna itse ei ollut mentäessä paikalla, mutta saapui sitten myöhemmin :) Rölli tervehti Doulaa yhtä reippaasti, kuin molempina rokotusten aikana eläinlääkärin pihalla, mutta Doula sitten kyllä pisti kapuloita rattaisiin ja komenti velipoikaa sen verran rajusti, että tytteli menetti hampaansa tarttuessaan Rölliä perskarvoista kiinni :D Rölli oli sitten jonkin aikaa verilaikukkainen kermainen lappalainen! Kiara-mammaa Rölli ei päässyt näkemään läheltä, koska hällä oli juoksut alkaneet edellispäivän aamuna. Mutta ei se mitään, käymmä uudemman kerran sitten :)

Tässäpä hieman kuvasaalista:


Tervehdysten jälkeen siirryttiin
sisälle luita järsimään.
Ja Röllistä tuli punasilmä!


Johanna-kasvattajan tultua siirryttiin
takaisin ulos. Doula yrittää saada
Rölliä pois rapulta.


Kiara-mamma huuteli koira-aitauksesta,
lapset sitä kuuntelevat.


Valkoinen metsästäjä.


Ulkopuolinen ei uskoisi saman
pentueen pennuiksi :D
Rölli & Doula,
Aina Valppaat!


Yhdessä päät ruohikossa.


Meidän oli aika lähteä, mutta
Doula esitteli vielä taitojaan :D


Ja Rölli mallina siskoni
18-vuotis kahveilla,
5.9.2010 :)
(itse päivä oli 3.9.)


Tämmöistä tällä kertaa :)
Ja sen verran vielä, että Rölsselssöni eli Rölli :D on oppinut sisäsiistiksi tuossa jokunen aika sitten :) Nyt ei pidetä enää ollenkaan sanomalehtiä sisällä koska herra sattui niitä aina päivien aikana yksinollessaan repimään palasiksi. Hienosti pärjää 6h :)

5 kommenttia:

 1. Onnea sisäsiistille perheelle ;) ja aivan ihana tuo viimone kuva, ja on se Doulaki jo niin iso tyttö <3

  VastaaPoista
 2. Kassu Juutinen lähettää terveisiä velipojalle!! Kiva nähdä kuvia Röllistä ja Doulastakin :) Kassua ei kyllä ainakaan uskoisi saman katraan pennuksi, on sen verran eri näköinen tapaus.. Meilläkin on opittu sisäsiistiksi, satunnaisia kakkoja lukuunottamatta :/

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Kassu Juutiselle terveisistä, haukahtaapi Rölli ja vispaa häntäänsä :D
  Olisi mukava nähdä, miltä Kassu-herra näyttää tänä päivänä :)

  VastaaPoista
 4. No jospa viimeistään marraskuussa nähtäisiin ihan livenä, jos Johanna järjestää pentutapaamisen! Yritän päästä sitten Juutisen kanssa paikalle :)

  Liisa M

  VastaaPoista
 5. Ois kyllä tosi mukavaa! :) Pentuetapaamista odotellessa ;)

  VastaaPoista