.

.

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Lahjoja.

Röllin ensimmäinen joulu sujui hyvin. Koiruus oli ihmeissään ulkona palavista roihuista ja piti vähän puhista niille. Minun isovanhemmat ja täti tulivat vanhempieni luokse, missä joulua viettelimme. Röllistä oli mukavaa, kun rapsuttajia oli moneen lähtöön. Eikä tämä pelännyt edes rullatuolia, jossa äitini isä istui (on Rölli toki nähnyt ennenkin kyseisen kapistuksen). Kinkun tuoksu kantautui Röllinkin kirsuun asti, ja Rölli kulkikin tuvassa häntä ylväästi ylhäällä kuonon seuratessa kinkun tuoksua :D Ennen jouluruokaa ja jouluruoan jälkeen kävin Hennan ja tätin kanssa metsätiellä kävelemässä ja Rölli sai juosta vapaana ja oli ihan omassa elementissään jälleen.

Lenkiltä tultuamme oli pukki jo käynyt ja jättänyt lahjat kodinhoitohuoneeseen, josta ne kannettiin tupaan kuusen alle ja jaettavaksi. Rölli sai ensimmäisen oman pakettinsa ja paneutui sen pariin tunnollisesti. Sieltä paljastui paketissa olevat luut, toisesta paljastui vinku-Ankka ja kolmannesta vielä oikein iso luu.


Tämä on varmasti maukkain
paketti nuista muista.


Tunteella pakettia auki.


Mitä ne ihmiset nauro?


Iltasella tuli telkkarista luonto-ohjelma merikotkista ja lokeista. Niiden ääntely sai Röllin huomion, ja koiruus tuli meidän kanssa katsomaan ohjelmaa. Istua napotti oikein tomerasti sohvan edessä ja aina hassun äänen kuultuaan pää kallistui puolelta toiselle :D Malttoi hyvän tovin istua ja katsella lintuja :)


Telkkarin katselija.


Alkuviikosta siirrymme Röllin ja miehekkeen kanssa miehekkeen vanhempien luokse, josta löytyy lisää lahjoja, toivottavasti myös koiralle :)

2 kommenttia:

  1. Ompa ollu mukavan näköinen joulu ja oikein pakettikin! :D

    Tuli tuosta kinkun tuoksusta mieleen tämän jouluinen juttu. Kutsuin koirat sisälle, että otetaan jotain hyvää.. eli perus koiranherkkuja.. No nämä sitten säntäsi täyttä päätä keittiöön istua nakottamaan pöydän viereen, missä kinkku oli viilenemässä. Vedet kielellä tuijottivat vuoroin kinkkua vuoroin minua. Kyllä oli silmin nähtävä pettymys, kun ukkelit tajusivat, ettei se minun lupaama herkku tarkoittanutkaan juuri paistettua kinkkua! :DDD oi voi.. :D

    VastaaPoista
  2. Heh :D On varmasti ollut melkoinen näky! Kyllä se Röllilläkin nenä teki kovasti töitä keittiön ja olohuoneen puolella, jossa kinkku tuoksui voimakkaimmin :D

    VastaaPoista