.

.

torstai 22. marraskuuta 2012

Palkintoa pukkasi ihan urakalla!

Piti nyt kyllä ihan tämä kirjoittaa tänne, vaikka aikomus oli jättää vain kiitokset antajille ja jättää siihen. MUTTA! Kun näitä saapui meille kaksi, päätin kirjoittaa :)

Minulle ensimmäisenä tämän palkinnon nakkasi Suomenlapinkoira Lumes ja kirjoittaja Aliel ja toisen nakkasi tännepäin Suomenlapinkoira Wiima ja kirjoittaja Matte, kiitos vain heille!


Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.


Varsinaista hommaahan tässä ei ole, vaan säännöt kuuluvat näin:


1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset, kelle jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen."


Minä seurailen niiiiiiiin paljon blogeja, kuten oikealla näkyvistä listoista voi päätellä ja siinä on vain murto-osa. Mutta palkinnot menevät seuraaville:

Neljä tassua ja kaksi jalkaa - blogissa pääroolissa on paimensukuinen lapinkoiranarttu Aina Valpas Oikeasti Odotettu "Oodi", joka on Aina Valpas-kennelin ensimmäisestä paimensukuisesta lapinkoirapentueesta. Omistaja Elina kirjoittaa Oodin touhuista aika säännöllisesti ja kuvat ovat kivoja kauniista, nyt vasta 3vuotta täyttäneestä Oodiskaisesta.

Saiva - suomenlapinkoira Tulettaren Charlotta, johon tutustuimme asuessamme Kajaanissa. Oikein mukava ja hurmaava lapparineiti tämäkin! Mukavat touhut omistajallaan Tiialla, ja Saiva, ah, niin kuvauksellinen!

Niuniun nurkkaus - paimensukuinen lapinkoira Kellokas Novrán "Niu", mitä tästä voi muuta sanoa!? Ihana koira, upeasti kirjoittava ja kuvaaja Elina. Yksi suosikkiblogeistani!

Neitiys on asenne - siskoni blogi. Hän harrastaa valokuvausta, ja kirjoittaa blogia niinikään päiväkirjanaan. Hyvä tapa seurata siskon kuulumisia :D

Jekkula - blogissa seikkailee kaksi suomenlapinkoiraa Cantavia Noitarumpu "Jekku" ja Cantavia Yövilkka "Jippo". Näin koiraherroihin ja emäntäänsä Päiviin tutustuin ihan täällä blogien ja muiden sivustojen kautta. Koirat ovat upeita ja niiden touhuista otettuja kuvia ja kirjoitettuja tekstejä on ilo lukea :)

Näitä olisi voinut jakaa vielä vaikka kenelle, esim. Pikkuvirran Aina Valpas joukko - blogille, joka on Röllin kasvattajan blogi ja monelle muulle :))

Siitä vain Liebsteriä jakamaan :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti