.

.

torstai 28. helmikuuta 2013

Hiihtelemässä kameran kera.

Tänään oli kaunis, aurinkoinen aamupäivä ja pakkasta -1 aste, joten ajattelin kokeilla suksien liikkuvuutta. Eilis-iltana käytiin appilassa ja kysyin anopilta, olisiko tällä liukuvoidetta suksien pohjiin :D Pitovoidetta kuulema vaan löytyi, ja tulimmekin siihen tulokseen että sunnuntaina oli liian lämmin keli miksi suksi ei luistanut. 

Viime yönä lämpötila oli pakkasen puolella ja vielä aamupäivälläkin. Aurinkolasit päähän ja kamera mukaan ja eikun menoksi! Rölli oli mielissään päästessään taas juoksemaan sydämensä kyllyydestä, ja kyllä sillä pientä hepulin poikastakin pukkasi, kun piti urakalla piehtaroida. Ei meinannut malttaa lähteä ladulle ollenkaan, mutta hienosti se perässä tuli ja edellä tykkäsi mennä :) Jonkin verran lumi petti sen alla, mutta sinnikkäästi se vaan jatkoi! Viikonlopuksi luvattu enempi pakkasta, jospa sitä ensi viikolla sitten hanki kestäisi enempi.Hepuli!

 Tuuksää?Hassu ilme.


Latua oli vielä järvelläkin, mutta myö ei sinne tohdittu mennä, kun vettä näkyi siellä täällä olevan jään päällä. Tyydyttiin molempien turvallisuuden vuoksi hiihtämään vaan pellolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti