.

.

maanantai 16. joulukuuta 2013

Hän on täällä.

Nimittäin miukumauku-vauvva.
Lauantaina haettiin ensin Röllin, miehekkeen ja appisten kanssa joulukuuset mökin metsästä ja sittenpä minä kera miehekkeen ja Röllin otettiin auton nokka kohti Johannan kotia. Tehtiin ihan vaan pikavisiitti, sillä Johannalla oli kiirus navetalle, joten Rölli näki vain siskonsa Doulan pikaisesti ulkosalla. Merlin sai mikrosirun niskaansa ja matolääkkeen kurkkuunsa ennenkuin pääsi minun tekemään kantokassiin (siitä löytyy päivitys Jälkiä kahden käden-blogistani). Ihmetystä piisasi, kovasti yritti puskea verkosta läpi, mutta rauhoittui sitten. Karvalapset matkustivat hyyyyyvin hiljaa auton takapenkillä, ei kuulunut pihaustakaan!

Täällä kotosalla Merlin on pääasiassa oleskellut olohuoneessa, jonne on tarjoiltu ruoka ja jonne myös vessa on sijoitettu. Olohuonetta jaettiin pentuaitauksella, jotta sekä Rölli että Merlin voisivat oleskella samassa huoneessa, aidan suojatessa tarvittaessa. Toki Rölli pääsee liikkumaan koko asunnossa, samoin Merlin jos niin haluaa.

Ensimmäinen yö meni suhteellisen rauhallisesti. Rölli asettui nukkumaan meijän makuuhuoneeseen ja Merlinille tuli iltavilli puolen yön maita. Ensin piti itkeskellä, että missä äippä ja sisarukset, mutta sitten alkoi leikkiminen tekemällämme raapimapuulla ja tintti-tikkulelulla. Ruokakin alkoi maistua ja vessaan piti pahan hajuiset kakit tehhä :P

Rölli on Merlinistä vielä tooooosi pelottava. Pitää olla isoa kissaa, köyristää selkää, paksuntaa häntä ja sähistä ja murista ja ehkä jopa syljeksiä. Olen liian malttamaton ja haluan että nämä karvalapset tutustuvat tässä-nyt-heti-paikalla, mutta eihän se ole mahdollista. FB:ssä sekä kissan että koiran omistavat kaverit ovat lohdutelleet että kyllä se siitä, ajallaan, älä hätäile :) Että jos minä en sitten hätäilisi....

Hyvin meillä täällä menee.Kameran linssinsuoja kiinnosti..

..samoin mamman villasukat.Merlin esittelee raapimapuun tarkoituksen:

1. Ensin tutkaillaan hieman.

2. Sitten voi ottaa otteen ja vähän
teroitella kynsiä.

3. Nuuhki hieman.... 4. Hieraise omaa ominaistuoksua... 5. Voi jopa järsiä!

6. Kouluta virkattua palloa.

7. Riehu kunnolla.

8. Poistu paikalta tyytyväisenä.

Ja sitten tuli nälkä :)


Olette varmaan huomanneet, että Merlinillä on aika paljon sinistä :) Sille on myös violetin sävyinen kaulapanta ja valjaat olemassa, mutta niihin totutellaan myöhemmin. Värin valinta perustuu ihan sen omaan nimeen, Merlin. Merlinistä lisää täällä, sekä myös täällä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti