.

.

maanantai 3. helmikuuta 2014

3kk ja 3v riehumassa.

Moneskohan päivitys tämä on, joka alkaa tekstillä "Viikonloppu vietettiin vanhempieni luona"? :D

No, minkäs sille mahtaa jos teksimuotoa on vaikea muuttaa :D Perjantaina mentiin illasta vanhempieni luo (Merlin oli myös mukana). Koirat riekkuivat pihavalojen valaistessa ja Merlin pääsi sisälle syömään ja riekkumaan itsekseen :) 

Pääasiassa viikonloppu meni ulkona ollessa. Isä käytti molempia koiria aktiivisesti pihalla, minä ja äiti vähän vähemmän. Mieheke rassaili elektroniikkaa yläkerrassa ja Merlin teurasti äitin kukkia :P Lauantai-iltana ennen saunan lämmitystä käytiin koko konkkaronkka molempien koirien kera hihnalenkillä kauempanakin kuin vain pihatiellä. Hyvin meni, Pyrykin malttoi kävellä nätisti ottaen isosta veljestä mallia :)
Pyry ei meinaa malttaa Röllin antaa nukkua tai levätä, niin silloin pitää isoveljen vähän murisemalla komentaa toista, samaten jos Röllillä on joku lelu/luu. Mielinkielin Pyry heittäytyy lattialle selälleen tai lepyttelee nuolemalla huulia/korvia. Ja on Pyry jopa oppinut sanan "jäähylle", jos meno menee rajuksi ja Röllin komentamiset menee kuuroille korville. Sitten vaan viedään Pyry siskoni huoneeseen jäähylle pariksi minuutiksi, ja tuleepi pentu rauhallisempana takaisin :)

Tässä veljesten ilakointia sunnuntailta:

Pieni hylkeenalku?

Mitä isompi edellä, sitä pienempi perässä.
(jääpaakun syöminen)


Pyryn tämän hetkinen mieliteko: olla
isoveljen parrassa kiinni.

Pönötys.
Ja sitten hieman istumista:

Aina Valpas Kullankaivaja, Pyry (3kk 1vko 3pvä).

Aina Valpas Maitomies, Rölli (3v 9kk 5pvä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti