.

.

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Ensitreffeillä.

Maanantai-aamuna yhdeksän maita sain kasvattaja-Johannalta iloisen tekstiviestin: Utun (Aina Valpas Kuutamoserenadi) juoksut olivat alkaneet! Luultiin jo, ettei niitä tulisikaan tämän kuun aikana, mutta tulivat kuitenkin! Sovittiin ensitreffit tälle parivaljakolle viiden päivän päähän, eli tälle lauantaille :) Harjailin ja komistelin Röllin perjantai-iltana ;)

Röllille kerroin aamulla, että mentäisiin yhtä kivaa tyttöä katsomaan :) Puin sille valjaat ja päästin ulos. Liekkö sitten ollut intoilua että "Jee, pääsen tyttöö tapaamaan!!" vaiko sitten vaan ihan-muuten-vaan-intoilen-ja-pyörin-ja-hyörin -hepuli :D Mutta itse tykkään tuosta ekasta vaihtoehdosta! ;)

Automatka tuntui Röllistä varmaan toooosi pitkältä, kun piti piippailla ja työntää kuonoa allekirjoittaneen olkapäälle vänkärinpenkin takaa. Johannan luo päästyämme (mieheke oli myös mukana) Johanna kävi Utun päästämässä sisältä ulos. Tämä ryntäsi suoraan pissille ja Rölli tietenkin heti haistelemaan ja maistelemaan tätä ihanuutta :P Utu on todella hellyyttävä ja kaunis tyttönen, Röllikin tykkäsi. Ja taisipa Utukin tykätä Röllistä, niin innoissaan se Rölliä juoksutti tiellä ja pitkin peltoa.

Vielä ei kuitenkaan ollut H-hetken aika, sillä kun Rölli yritti Utun peppua haistella, tyttö päätti ettei vielä ja iski takapuolensa kenttään (ei kuitenkaan ärhennellyt). Sisälläkin olivat niin nätisti meidän ihmisten kahvittelun ajan :) Sovittiin, että maanantaina olisi uusi tapaaminen, jos vaikka morsian silloin sanoisi oikeasti että "Tahdon" :)Johanna kutsui, me tullaan!Yhdessä pellolla.

Sisälle lähdettäessä Rölli kävi vielä 
heposia tervehtimässä..

.. muttei kovin lähelle uskaltanut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti