.

.

tiistai 30. elokuuta 2011

Metsäilemässä.

Tein luokkakaverini, joka on myös todella hyvä ja ihana ystäväni, koristelun koululla olevaan vihertyöhalliin. Viikonloppuna olivat Maalaismarkkinat, niinkuin ne ovat joka vuosi. Teemana meillä oli metsä, ja materiaalitkin sitten olivat ihan metsästä :D Haimme koulun läheisyydestä sammalta, sammaloituneita kiviä ja puita sekä kantoja. Käytimme koristelussa myös koulun puutarhan viherkasveja.
Halusimme myös jäkälää, ja sitä pitikin lähteä vähän kauempaa hakemaan. Suunnittelimme reissun etukäteen, että Röllikin oli mahdollista hakea mukaan :) Viime viikon keskiviikkona suuntasimme kohti jäkälämäistä metsää kera Röllin, parin laatikon ja kameran.
Rölli, enkä kyllä minäkään, ei ollut koskaan nähnyt yhdessä paikassa niiiiiiiiin paljon jäkälää kuin mitä ystäväni tietämässä paikassa oli! Aivan upeata! Minun ja Röllin piti ihan pistää juoksuksi ja pujotella pitkin mäntyjä jäkälän päällä juosten. Minäpäs sitten lensin mukkelismakkelis kun olin innoissani Röllin innostuksesta ja kun jäkälä oli pohjasta märkää :D Mitenkään ei allekirjoittaneelle käynyt, Rölli sai vain hepulin ja ystävä hyvät naurut!
Tässäpä kuvia reissulta, kuvat ottanut Jaana Koponen ja kopiointi kielletty! Minulla oli lupa niitä käyttää :))

Jäkälän testaus maatessa :)


Mitä kaikkea tuoksuja
täällä onkaan...

Metsän äänten kuulostelua.


Joku autokin meni ohi.


Jaanalle suotu hymy <3


Linssilude <3


Kerää sä sitä sammalta,
mä vahdin! totesi Rölli.


Ketään ei näy, kerää kerää!


Emäntää nauratti
Röllin vahdinta.Yhdessä katse tulevaan.


Vielä muutamat puolukat
ennen lähtöä.
Oli tosi mukava olla metsäilemässä :) Tuolla voidaan jatkossakin käydä Rölliä juoksuttamassa!

1 kommentti:

  1. Kappas, kun tekin olette olleet jäkälästä nauttimassa.Yhtä paljon näyttää Rölli pehmeästä alustasta tykkäävän kuin meidän Usma :)

    VastaaPoista