.

.

maanantai 22. elokuuta 2011

Paluu arkeen.

Viime viikolla minulla alkoi jälleen koulu, piiiitkän 14viikon työharjoittelun jälkeen, joista puolet suoritin samalla paikkakunnalla kuin koulu, ja toisen puoliskon kotikunnassa. Pidin minä lomaakin, aivan totta!
Nyt olemme Röllin kanssa kahden taas kaksiolla, kun mieheke sai töitä ja asuu vanhempiensa luona, kunnes minä valmistun koulusta. Ruetaan sitten etsimään kämppää tuolta toiselta suunnalta.
Minua hieman jännitti kesän aikana, että miten Rölli pärjää sitten kouluni alettua päivät yksinään, kun kesällä melkein aina oli joku sen kanssa kotosalla. Mutta oli Rölli toki yksinäänkin mm. kauppareissujen ajan.
Mutta taisin jännittää ihan turhaan. Kun tulin koiran kanssa kaksiolle, tämä hieman ihmetellen katseli ympärilleen, kun rupesin hääräilemään tavaroita omille paikoilleen. Rölli löysi oman patjansa ja luun saatuaan siirtyi olohuoneeseen pedilleen sitä järsimään.
Yöt nukkuu hyvin, vähän saattaa murahdella kun unta näkee. Aamulla on aina unisena minua vastassa kun vessaan raahaudun :) Aamupuuron ja lenkin jälkeen jätän aina Röllille kongiin herkkuja, sanoin "Rölli oottaa, jää tänne, saa ottaa, heippa!" ja laitan oven kiinni. Todennäköisesti päivisin ei ole mitään kuulunut, kun ei ole tullut valituksia naapureilta ja Rölli on iloinen ja muutenkin semmoinen en-ole-jäänyt-ulvomaan-perään- olemuksella vastassa kotiin tultaessa :))) Hieno juttu!
Ihmeissään Rölli on lenkillä tuoksujen paljoudesta, joita ei kesällä ollut anoppilan läheisyydessä. Saan toppuutella melko reippaasti vetovauhtia ja pissienlipsuttamista, mutta hyvin ollaan kuitenkin pärjätty :)) Lenkkien jälkeen rauhoitutaan olohuoneeseen ja koiruus rupeaa jalkojen juureen unille tai luuta syömään.
Rokotuksillakin käytiin pari viikkoa sitten kasvattaja-Johannan, Doula-siskon, Sulo-hurmurin ja siskoni Hennan kanssa :) Jouduttiin ainakin 40minuuttia odottamaan lääkäriä, ja Rölli oli ihan tohkeissaan Doulasta ja Sulosta ja tietenkin Johannasta :D Itse rokotustoimenpide sujui reippaasti; Rölli halusi pusutella lääkäriä ja tutkia pöydän päässä olevaa vesihanaa :DD
Tässäpäs oli hieman kuulumisia :)Rölli 29.8.2010
anoppilassa :D

2 kommenttia:

  1. Jos yksinolo huolestuttaa, voi netistä ladata ilmaiseksi ohjelmia, jotka voivat nauhoittaa ääntä, esim Audacity. Tietenkin olettaen, että tietokoneeseen löytyy mikrofoni. Minä olen Milkan kanssa käyttänyt vähän aikaa kun naapurit valitti koiran haukkuvan "jatkuvasti". Selvisi viikon ja muutaman pistopäivän nauhoituksilla, että mummojen "jatkuvasti" tarkoittaakin muutamaa puolen minuutin haukkupätkää pitkän yksinolon aikana. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta Nina :)

    VastaaPoista