.

.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kooste alkuvuodesta 2012.
Tammikuussa lumi pöllysi vanhempieni luona useaan otteeseen, kun Rölli intoutui lumessa riehumaan.

Ystäväni Jaanan luona heiteltiin halkoja hankeen ja otettiin paljon kuvia, joista osa löytyy myös Reviiri-lehdestä.


Mieheke teki vanhempiensa luona lumitöitä, Rölli oli kaverina ja nappaili ilmasta kiinni pieniä lumipalloja. Helmikuussa koulutettiin männynhavuja vanhempieni luona, vietettiin ystävänpäivää ja oltiin hassuina :D

Miehekkeen vanhemmat ottivat uuden kissan edellisen nukuttua pois (tod.näk. jäi auton alle, kun tien laidasta löytyi). Uuden tulokkaan nimi on Riia Adalmiina Von Autiotalo :) Aluksi oli ihmetystä, kun Rölli oli niin ISO ja valkoinen, mutta nykyään ovat parhaita ystävyksiä!
 Maaliskuussa odoteltiin jo kovasti kevättä!


Muutto Kajaanista Iisalmeen, kivan kokoiseen rivariin, jossa mukavan kokoinen piha. Piha aidattiin, ja Rölli voi nyt viettää siellä aikaa ihan niin paljon kuin vain jaksaa :)

Keväthanget kestivät kaikkia. Rölli tykkäsi isäni kanssa käydä lumikenkäilemässä ja olin minäkin parina kertana mukana!
 Huhtikuussa nautittiin jo ihan kunnolla kevätauringon lämmöstä, hanki kesti pitkään.


Kämpän lähellä olevalla pellolla oli paljon lääniä kieriä, ravata, hepuloida ja kouluttaa lapasta :D

Aina Valppaat työläiset täyttivät 28.4 2-vuotta! Rölli sai kakun, ja lahjaksi oranssin, kumisen frisbeen, jota se tykkää nappailla kiinni ja tuoda uudelleen heiteltäväksi.


 Lisäksi otimme osaa myös Paimensukuisen lapinkoiran seuran järjestämään Katselmus-tapahtumaan, jossa näkyi lapinkoirien upea kirjo, ja jokainen sai ulkomuotoarvostelun. Katselmuksesta teen ihan oman päivityksen seuraavaksi.
Juhannus vietettiin vanhempieni luona rauhallisissa merkeissä. Tehtiin pihahommia, rassattiin ruohonleikkuria, käytiin juhannusajelulla mummun haudalla, ukin luona kahvilla ja mökillä lintujen haudalla. Lättyjä paistettiin ja grillailtiin ja leffaa katseltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti