.

.

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Mökillä käymässä.

Eilen lähdettiin miehekkeen ja Röllin kanssa kahden maissa ajelemaan appisten mökille, jonne nämä lähtivät puolilta päivin. Ilma oli todella lämmin, mittari näytti +30 astetta, autossa ilmastointi oli täysillä, eikä Röllillä ollut tukala automatka. 


Perille kun päästiin, juoksi Rölli suorilla rantaan ja veteen. Anoppi oli laiturilla mattoja pesemässä ja yritti siinä houkutella Rölliä tulemaan syvemmälle, ihan uimaan. Mutta eihän se koiruus lähtenyt! Palasi heti takaisinpäin kun tassut ei enää yltäneet pohjaan.



Blääh, en varmasti tuu! No, lähemmäs voin tulla juomaan.




Minua hieman kammoksutti, kun Rölli rantaheinikossa juoksenteli, että sieltä tarttuu punkki jos toinenkin toisen turkkiin. Välillä aina silmäilin ja pengoin Röllin karvoja, näkyykö matkalaisia, mutta mitään ei näkynyt. 





Muistaakseni olen joka vuosi ottanut Röllistä tämmöisen kärrynpyörä -kuvan, niinpä myös nyt :)



*sydän*

Työkavereillani töissä oli koko viime viikon villitys etsiä neliapilaa. No, perjantaina pari löysikin muutamat. Kerroin tästä miehekkeelle, joka kertoi aikoinaan pikkuveljensä kanssa löytäneen neliapiloita mökin läheltä. Niinpä me Röllin kanssa etsittiin onnea:


Ja kaksin verroin sitä löytyikin!

Appisten jäädessä laittamaan ruokaa, lähdettiin miehekkeen ja Röllin kanssa käymään saaressa. Mieheke souti ja minä räpsin kuvia. Ajateltiin ensin, että veneessä on varmasti liian kuuma Röllille, mutta päätettiin kuitenkin kokeilla. Mukava tuulenvire kävi järvellä ja Rölli nautti veneilystä täysin siemauksin. Tarkkaavaisesti seuraili lokkien lentoa ja veteenlaskeutumista. Oli todella nätisti veneessä.






Saaren oma Rölli-peikko :)



Rakkauspakkaus *sydän*

Rantaan tultuamme syötiin miehekkeen vanhempien ja perhetuttujen kanssa. Myöhemmin tulivat miehekkeen vanhempi veli perheineen saunomaan, ja heidän kanssa istuttiin iltaa aina puolille öin. Allekirjoittanut tarkeni jopa heittää parin vuoden talviturkinkin pois! Vesi oli päivällä todella lämmintä, iltaa kohden se oli hieman ehtinyt viiletä. Ajeltiin vielä illalla kotiin appiksille ruokkimaan kissat ja nukkumaan. Oli mukava lauantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti