.

.

torstai 3. heinäkuuta 2014

Treffiä ja yökyläilyä.

Röllillä ja Utulla oli eilen kolmannet treffit. Paljon ne taas juoksentelivat pihalla, ja Rölli etsiskeli hyviä pissejä nurmikolta :P Utu jo siirsi huomattavasti häntää sivuun ja Rölli maisteli ja haisteli takapuolta. Mitään sen suurempaa ei tapahtunut. Kahviteltiin Johannan kanssa, ja tämä pyysi, voisiko Rölli jäädä yökylään. En minä sitä sen suuremmin ruennut miettimään, vaan annoin poijjalle luvan. Eli Rölli vietti viime yön Utun ja Johannan kanssa Johannan tupakeittiössä. Yö oli kuulema mennyt kuin vanhalla avioparilla; ei puhuttu eikä pussattu :D

Rölli on myös tämän päivän viettänyt Utun kanssa. Haisteltu ja maisteltu on, mutta ei vieläkään mitään sen suurempia. Ilmeisesti Utulla ei ole tärppi-päivät vielä kohdalla. Puhuttiin jo tuossa Johannan kanssa, että jos Rölli olisi siellä koko tulevan viikonlopun, jos vaikka Utulle sattuisi tärpit tulemaan.

Meidän on tarkoitus mennä vanhempieni luo viikonlopun viettoon. Rölli kyllä pärjää Johannan luona, siitä huolehditaan *sydän*. Ja onhan se Pyry-poika sitten paijattavana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti