.

.

maanantai 30. toukokuuta 2011

Laavulla.

Viime viikon torstaina kävimme Röllin ja ystäväni Lauran kanssa laavuilemassa. Laura oli kuullut koululla, että lähistölle oli rakennettu joku aika sitten uusi laavu, ja päätimme lähteä porukalla katsomaan, millainen siitä oli tullut. Hienohan se oli, uutukainen. Oli wc ja liiterikin tehty. Vielä ei nuorisoporukan hiilellä kirjoitetut nimisydännimi tai minäolintäällä-tekstit kirjailleet laavun seinämiä, yhden kirjoituksen näin ainoastaan.
Lauran kanssa nuotiota tehtiin, ja Rölli ravasi metsässä. Ääniä alkoi lenkkipolulta sitten kuulua sen verran, että katsoin järkeväksi kutsua koiruuden laavulle istumaan ja kytkin vielä varmuudeksi hihnaan.
Hiillosta odotellessa kirjasimme Lauran kanssa listalle ylös, mitä kaikkea tulisi Ranskan reissulle ottaa mukaan. Koulun porukan kanssa lähdetään tosiaan viikoksi Ranskan mualle kestävän kehityksen asioissa. Rölli on tuolloin vanhempieni luona hoidossa :) Siskoni varmasti ottaa koirasta kuvia, joita sitten minä päivittelen tänne tai sitten sisko tekee omaan blogiinsa Rölli-päivityksen :)
Rölli sai osuutensa makkarasta, joka makkaratikun katketessa tipahti nuotioon. Puhdistin siitä enimmät hiekat ja tuhkat, ja osan annoin makkarasta Röllille, osan söin itse. Oli tosi mukava ilta olla paistamassa makkaraa ja jutella hyvässä seurassa sadekuuroista huolimatta! Kuvia on, ja ne on otettu kännykällä.


Saatiin nuotio syttymään.

Rölli kuuntelee lenkkipolun
ääniä.

Kuuntelee tarkasti.


Ja huomaa emännän.


Makkaroitten välillä oli
aikaa yhteiskuvaan.


Tunnelmallista.


Makkaran jälkeen olisi voinut
vaikka nukahtaa.


Kiitos Lauralle laavuiluseurasta ja emännöinnistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti