.

.

tiistai 3. toukokuuta 2011

Synttäriiiiiiit!

Röllillä ja siskoilla ja veljillä (Lapsenpäästäjä, Nyörinpunoja, Kyökkipiika ja Kaskenviertäjä sekä Paimenpoika) oli 28. huhtikuuta tätä vuotta hurjat YKSI vee synttärit! Kukin vuffe on varmasti omassa kodissaan omien ihmisten kanssa juhlinut omalla tavallaan vuoden ikää :) Me juhlittiin Maitomiehen ikäistymistä kaksiossa Kajaanissa kera miehekkeen ja minun vanhempieni :) Rölli sai lahjaksi iiiison tennispallon, joka koki kovia jo samalle iltaa :D Sekä Caesar-liharuoka-nakki-nappula kakun :) Tässä muutama kuva herkuttelevasta ja lahjastaan ylpeästä päivänsankarista:"Joko saa ottaa?"


"Näyttääpäs herkulliselta."


"Tuommoinen pallokin
ilmestyi.."

"Nyt sain luvan!"


"Pitää äkkiä syödä, että
pallo ei ota."


"Mums mums..."


"Ihanan pallon sain!"


"Kyllä mummu ja ukki tietää!"


"Vaan on ISO pallo!"


1-vee sivuposeeraus :)


Mustavalkokokeilu :)


Niin se vuosi mennä hurahti. Kyllä sen muistaa, miten sitä Aina Valppaan webbikameraa tiiviisti seurasi että milloin Kiara aloittaa synnyttämisen. Ja ihana Johanna-kasvattaja laittoi vielä puhelimeen pitkin yötä mikä tilanne oli pentulaatikolla :) Ja se oli ihanin uutinen, kun Johanna kertoi, että me ollaan uroslistalla ensimmäisenä, voi sitä ilon määrää! Ja kun vielä uroksia tuli kolme kappaletta, niin oli varmaa että meille tulee uusi perheenjäsen! Uroksista Paimenpoika oli jo valikoitunut, joten meillä oli vaihtoehtona joko Maitomies tai Kaskenviertäjä. Maitomies oli meidän suosikki kyllä iiiiihan alusta lähtien, ja omaksihan se saatiin <3 Kiitos Johanna!

Jonakin päivänä teen päivityksen nimeltä "Vuoden varrelta", johon kerään kuvat Röllistä huhtikuusta huhtikuuhun :) Sitä odotellessa!

3 kommenttia:

 1. Isot onnittelut Röllille! Sitä on jo vuosi mittarissa. :) Onnea myös muille Aina Valppaan työläisille.

  VastaaPoista
 2. Nyt vasta tämän huomasin. KIITOS Hanna ja Panu ihanasta rakastavasta maailman parhaasta kodista Röllille <3 Tuollaiset koiranostajat ovat kasvattajalle ihan parhautta.

  Ja myöhästyneet onnittelut 1-vuotiaalle!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna itsellesi, että valitsit meidät Maitomiehen uudeksi perheeksi :)

  VastaaPoista