.

.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Pikainen.

Toukokuu lähestyy loppuaan, ja allekirjoittaneella alkaa ensimmäinen työharjoittelupätkä olla pulkassa. Tämä viikko vielä.
Kesä lähestyy huimaa vauhtia, lehdet alkavat olla jo melko isoja lehtipuissa ja nurmi vihertää siellä täällä kunnolla. Nytkin ulkona satelee vettä ja parvekkeen avonaisesta ovesta tulee niin kaunis tuoksu, että melkeinpä tekisi mieli vain istua ulkona ja kuunnella sateen ropinaa :)
Viikonloppuna oltiin vanhempieni luona, ja työstin taas jokaisena päivänä opinnäytetyötäni eli kukkapenkin uudistusta. Melkolailla valmiiksi se tulikin, pientä hiomista on vielä. Lauantaina pyörähdettiin tätini luona minulle räätälöimässä kirpparilta ostamaani mekkoa uuteen uskoon miehekkeen ja siskon valmistujaisiin :) Henna jotain kuvia räppäili Rölliskäisestä, niinkuin pari viikkoa takaperinkin. Kuvia en valitettavasti muistanut siirtää omalle kovolle, mutta jospa se Henna edes MUUTAMAN kuvan laittaisi s-postiin minulle, että saisin tänne laitettua :)
Ja tulevana viikonloppuna sitten luultavammin ehkä toivottavasti, mennään Johanna-kasvattajan luona käymään ja näyttämään Rölliä ja ihastelemaan Aina Valppaan uusia pentu-tulokkaita, Kuutamoserenadia ja Kuutamosonaattia, sekä ottolapsi-Kolmosia :)
Paremmalla ajalla lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti